Testiranje GIANT bicikala

Pozivamo vas sve da dođete u subotu 20.10.2018. na Pampas kod konjičkog kluba i isprobate Giant električne i "obične" bicikle. Osim bicikala bit će i hrane i pokoje pivo (i vode naravno). U blizini se nalaze i šumski putovi pa ćete imati priliku i provozati MTBove na ovim uzbudljivim stazama. Druženje počinje u 14:00 sati i traje dok nam ne dosadi ili dok ne padne mrak. Slobodno povezite i svoje bicikle a mi ćemo uzeti nešto alata pa možete iskoristiti priliku da malo pregledamo i vaše bicikle besplatno (koliko stignemo).


Vaša Bikea organizira biciklijadu

Povodom završetka 3.3 km duge biciklističke staze u Belom Manastiru i spajanja na EuroVelo 6 takozvanu riječnu rutu dugu više od 3500 km grad Beli Manastir je odlučio prirediti biciklijadu a organizaciju povjeriti nama :)

 

Druženje počinje u 9:30 sati kraj šećeranskog jezera Lajmir kada počinju prijave. Start same vožnje duge skoro 19 km će biti u 10:30 sati. Nakon vožnje se vraćamo na jezero gdje će nas čekati baranjski grah i bočice vode te sokići za klince. Nakon ručka kreće zabavni program. Plesni klub Kick imat će nastup akrobatskog rock&rolla a Ivana Pavlović nastup zumbe, nakon nastupa će biti radionice za najmlađe i natjecanje u vožnji po poligonu. Pripremili smo mnoštvo nagrada i majice za sve koji se prijave na našoj facebook stranici ili na mailu: bikeandboatbm@net.hr

 

VIDIMO SE NA ŠEĆERANSKOM JEZERU U NEDJELJU :D